Deze broek ziet eruit alsof je de boel hebt laten lopen

Schermafbeelding 2021 06 09 Om 11 15 48
Lifestyle
Fashion
09-06-2021 11:16
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We deden het vroeger allemaal, maar op volwassen leeftijd is het toch tamelijk beschamend als je in je broek plast. Je wil dit koste wat het kost voorkomen, want niemand wil met een natte jeans rondlopen. Toch? Het Amerikaanse bedrijf Wet Pants Denim denkt daar anders over. Het merk heeft een reeks broeken gelanceerd waarbij het lijkt alsof je een klein ongelukje hebt gehad.

De collectie bestaat uit drie verschillende broeken, die er zijn in de kleuren blauw, grijs en wit. Alle jeans zijn voorzien van een grote pisvlek aan de voorkant. Ieder exemplaar is anders. “Hier bij Wet Pants Denim leveren we een identieke stijl zonder dat we ons ongemakkelijk hoeven te voelen. Onze jeans worden voor iedere bestelling afzonderlijk gemaakt en met de hand geverfd, zodat elk paar uniek is", aldus het bedrijf.

Voor een budget van 75 dollar heb je een spiksplinternieuwe broek. Ligt dat bedrag ver boven je budget? Niet getreurd. Je kunt ook een eigen broek opsturen en die onder handen laten nemen. Daar betaal je slechts 30 dollar voor.