Pathé Spreitenbach Vip Bed 2
News
Bizarre

Deze bioscoop heeft tweepersoonsbedden in plaats van stoelen

14-05-2019 09:19
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als je naar de bioscoop gaat, is het natuurlijk wel de bedoeling dat je comfortabel zit. Voor sommige mensen een lastige opgave. Cinema Pathé in het Zwitserse Spreitenbach heeft daar iets op bedacht. De bioscoop heeft een nieuwe VIP-Bedroom waarin geen stoelen staan, maar tweepersoonsbedden. Dat meldt 20Minuten.

De bioscoop heeft de traditonele stoelen ingeruild voor elf dubbelbedden. Voor een kaartje betaal je 43 euro, maar daar krijg je wel iets leuks voor terug. Je mag de film kijken terwijl je ligt, je krijgt een hapje, een drankje en een paar slippers. Er zijn nachtkastjes waar je je versnaperingen op kunt zetten.

Voor mensen die snel in slaap vallen tijdens een film, is dit misschien iets minder praktisch. Al is er ook een mogelijkheid om de rugleuning omhoog te zetten. Bang dat je in een vies bed komt te liggen? Dat hoeft niet. Het beddengoed wordt na iedere film verschoond.

Mocht een bed toch niet iets voor jou zijn, dan heeft de bioscoop ook een zaal met grote zitzakken, een ballenbak en een glijbaan.