Deze acteurs verlaten 'Riverdale' aan het einde van het vierde seizoen

Riverdale Seizoen 4
Entertainment
TV / streaming
24-02-2020 00:30
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Fans van de hitserie 'Riverdale' zullen, of ze het nu leuk vinden of niet, aan het einde van het vierde seizoen afscheid moeten nemen van twee personages. Die beslissing kwam er niet door de makers van de serie, maar door de acteurs zelf.

Zowel Skeet Ulrich als Marisol Nichols, beter bekend als F.P Jones (de vader van Jughead) en Hermione Lodge (de moeder van Veronica) in 'Riverdale', nemen afscheid van het programma na het vierde seizoen.

"Ik ben zo trots dat ik deel heb mogen uitmaken van zo'n getalenteerde groep mensen, zowel voor als achter de camera. Maar ik heb besloten dat het tijd is om verder te gaan om andere creatieve mogelijkheden te verkennen", zei Skeet over zijn vertrek in TVLine.

Ook Marisol Nichols sprak kort met TVLine over haar afscheid: "Ik had een geweldige tijd met het tot leven brengen van Hermione op het scherm en het samenwerken met een geweldige cast. Maar ik kijk ook uit naar het volgende hoofdstuk en kan niet wachten wat de toekomst brengen zal."

Karakters zo plots zien vertrekken uit je favoriete serie is nooit leuk, maar we wensen beide acteurs natuurlijk alle succes met hun verdere carrières.

'Riverdale' bevindt zich momenteel middenin het vierde seizoen. De reeks werd onlangs verlengd voor ook een vijfde seizoen.

(Beeld: The CW)