Deze acteurs uit ‘Vampire Diaries’ haatten elkaar

2019 Vampire Diaries Elena Stefan
Entertainment
Celebs
11-06-2019 12:52
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Elena en Stefan leken smoorverliefd in de serie ‘The Vampire Diaries’, maar in real life was dat een heel ander verhaal. Actrice Nina Dobrev en acteur Paul Wesley konden elkaar niet uitstaan! Die onthulling doet Nina in de podcast Directionally Challenged.

“Paul en ik konden het niet met elkaar vinden aan het begin van de show”, aldus Nina. “Ik respecteerde Paul, maar vond hem niet leuk.” Ondanks de haat die de twee voor elkaar voelden, kregen ze toch regelmatig de vraag of ze in het echte leven een relatie hadden. Het antwoord is duidelijk: NEE! “Iedereen vond dat we zo’n goede onderlinge chemie hadden. Ik besef dat er een dunne lijn is tussen liefde en haat. We haatten elkaar zó hard, dat het eruitzag als liefde. Maar de eerste vijf maanden van de opnames klikte het echt niet tussen ons.”

Gelukkig zijn Nina en Paul inmiddels bijgedraaid en kunnen ze nu door een deur. Sterker nog: ze zijn goede vrienden geworden. “Van alle acteurs uit ‘The Vampire Diaries’-cast denk ik dat ik hem nog het vaakst zie. We komen regelmatig samen en zijn goede vrienden. Het is grappig hoe de tijd alles verandert.”