Demi Lovato vertelt verhaal overdosis om anderen te helpen

2019 Demi Lovato
Entertainment
Celebs
23-02-2021 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na twee zware jaren is Demi Lovato klaar om haar verhaal te doen. In haar docuserie ‘Dancing With the Devil’ vertelt ze uitgebreid over haar overdosis. Niet alleen omdat ze de keiharde waarheid op tafel wil leggen, maar ook omdat ze anderen wil helpen. Dat zegt ze in een interview met Ellen DeGeneres.

Demi moest in de zomer van 2018 met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht na een overdosis. In de docu praat ze daar uitgebreid over. Ze vertelt dat ze drie beroertes en een hartaanval kreeg en dat ze op het randje van de dood balanceerde. “Ik praat veel. De wereld accepteert dat ik mijn verhaal vertel. Er is zoveel liefde en steun geweest”, zegt Demi.

De zangeres hoopt dat haar verhaal anderen steun kan bieden. Dat het kijkers helpt als ze zien dat Demi er na heel veel diepe dalen ook weer bovenop is gekomen. “We leven in een wereld waarin niemand perfect is", vervolgt ze. “Ik wilde de wereld mijn verhaal vertellen, hoe ik er doorheen ben gekomen. Hopelijk kan dit anderen ook helpen. Deze reis was een wilde rit, maar ik heb er veel van geleerd en ik kan niet wachten om het met de wereld te delen.”