Demi Lovato staat open voor adopteren van kindje

2019 Demi Lovato
Entertainment
Celebs
04-04-2021 18:12
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Relatie of geen relatie, Demi Lovato denkt hard na over gezinsuitbreiding. De zangeres wil in de toekomst een gezinnetje stichten, maar weet nog niet op welke manier ze dat wil doen. In de podcast ‘The Joe Rogan Experience’ onthult ze dat ze in ieder geval graag een kindje zou willen adopteren.

Demi sprak tijdens het interview open over haar kinderwens. Zelf zwanger worden hoeft van haar niet per se. “Ik wil graag adopteren”, legt ze uit. “Ik weet het niet. Ik was vorig jaar verloofd met een man. Ik dacht dat ik nu getrouwd zou zijn, misschien in verwachting zou zijn. Dat is niet het geval. Mijn leven verloopt niet via het plan dat ik had uitgestippeld. Ik zou hier kunnen zitten en zeggen: ‘Ja, ik wil dolgraag kinderen’. Maar ik weet het niet, want dat kan volgende week veranderen. Op dit moment sta ik in ieder geval open voor adoptie.”

Afgelopen week kwam Demi uit de kast als panseksueel. Ze maakt geen onderscheid tussen genderidentiteiten en biologische geslachten. “Ik weet niet of ik met een jongen ga eindigen, dus ik zie mezelf nog niet zo snel zwanger worden”, concludeert ze.