Demi Lovato neemt afscheid van eetstoornis

2020 Demi Lovato
Entertainment
Celebs
28-12-2020 08:16
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Demi Lovato nu en Demi Lovato twee jaar geleden is een wereld van verschil. De zangeres die in de zomer van 2018 naar het ziekenhuis werd gebracht na een overdosis en jaren heeft gekampt met een eetstoornis, heeft eindelijk de gelukkige versie van zichzelf gevonden. Ze heeft afscheid genomen van haar eetproblemen en viert dat met een paar goudeerlijke foto’s op Instagram.

“Vroeger geloofde ik oprecht dat herstel van een eetstoornis niet mogelijk was. Dat iedereen deed alsof en vervolgens stiekem achter gesloten deuren een terugval kreeg”, schrijft Demi bij foto’s van de striemen op haar benen. “Toen ik opgroeide dacht ik dat ik nooit van mijn cellulitis zou gaan houden.”

Maar alles is nu anders. De diëtiste van Demi heeft onlangs tegen haar gezegd dat ze aan het herstellen is van haar eetstoornis. Iets wat de zangeres zelf nooit voor mogelijk had gehouden. “Ter ere van mijn dankbaarheid voor de plek waar ik me vandaag bevind, deel ik deze shoot die ik in de zomer tijdens quarantaine heb gemaakt om mijn striae te eren in plaats van me ervoor te schamen. Ik deed glitters over mijn striemen om mijn lichamen en al zijn kenmerken te omarmen. Mijn striae gaat niet weg, dus dan kun je er net zo goed een beetje glitter op gooien.”

Demi hoopt dat haar volgers haar voorbeeld zullen volgen. “Laat dit een herinnering zijn voor iedereen die denkt dat het niet mogelijk is: HET IS WEL MOGELIJK. Je kunt het. Ik geloof in je. Dit jaar was zwaar. Wees lief voor jezelf als je een fout maakt en vergeet niet om meteen weer het juiste pad te kiezen.”