Demi Lovato herbeleeft overdosis in nieuwe videoclip

Schermafbeelding 2021 04 03 Om 11 16 16
Entertainment
Music
03-04-2021 11:25
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Demi Lovato heeft speciaal voor haar liedje ‘Dancing With The Devil’ een reconstructie gemaakt van het meest angstaanjagende moment uit haar leven. In de videoclip die gisteren is verschenen, herbeleeft ze de overdosis die haar in de zomer van 2018 bijna fataal werd.

De videoclip begint met een waarschuwing, waarin gezegd wordt dat de beelden content bevatten over verslavingen, drugsgebruik, trauma’s en seksueel misbruik, die voor sommigen een trigger kunnen zijn. Vervolgens zien we hoe Demi in een ziekenhuisbed ligt en komen er flashbacks voorbij waarin de zangeres alcohol drinkt en drugs gebruikt. Ook wordt er in de clip verwezen naar het seksuele misbruik en de mishandeling waar ze haar drugsdealer van beschuldigt.

Demi werd in de zomer van 2018 bewusteloos gevonden door haar voormalige assistent. Ze moest met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht en balanceerde op het randje van de dood. Ze kreeg drie beroertes en een hartaanval, volgens de dokters had ze nog maar tien minuten te leven. Die gedachte kwam gelukkig niet uit.