2018 Demi Lovato 2
Entertainment
Celebs

Demi Lovato bedankt bff's voor alle steun

16-05-2019 08:33
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Demi Lovato heeft geen gemakkelijke tijd achter de rug. Vorig jaar belandde ze in het ziekenhuis na een overdosis. Daarna heeft ze allerlei klinieken bezocht om clean te worden. Twee mensen die er altijd voor de zangeres zijn geweest, zijn haar beste vrienden. Op Instagram neemt ze uitgebreid de tijd om hen te bedanken.

Demi heeft een foto gedeeld van zichzelf, artieste Sirah en acteur Matthew Scott Montogomery. “Gewoon ik en mijn beste vrienden die hun levens leven”, schrijft ze erbij. “Bedankt dat jullie me nooit in de steek hebben gelaten in mijn donkerste periode, dat jullie mijn tranen hebben gedroogd. Bedankt dat jullie loyaal zijn, eerlijk en dankbaar voor alle kleine dingen.”

De zangeres prijst zich gelukkig met deze twee vrienden. “Jullie zijn het land doorgereisd om me op te komen zoeken en hebben dagenlang bij mij thuis doorgebracht om ervoor te zorgen dat ik me weer goed voelde. Maar belangrijker nog: jullie hebben me nooit laten vallen zoals anderen dat hebben gedaan. Jullie hebben naar me geluisterd, zonder me te veroordelen. Ik kan niet uitleggen hoeveel dat voor me betekent. Jullie zijn de beste vrienden OOIT. Ik hou meer van jullie dan jullie je kunnen voorstellen.”