Degoutant: Influencers halen prank uit met dakloze

2019 Adelya Alina Fatkheev Instagram
News
Viral
13-09-2019 10:20
Geschreven door Christophe Moons
Comment

In Rusland is controverse ontstaan nadat tweelingzussen een filmpje op hun gemeenschappelijke Instagram plaatsten. In de video is te zien hoe Adelya en Alina Fatkheev een dakloze sushi te eten geven. "Arm ding, wellicht heeft hij al een hele tijd niet meer te eten gekregen", vertellen ze tegen elkaar. Een goede daad? Helemaal niet!

Blijkt dat de 24-jarige zussen de man enkel uit eigenbelang hielpen. De video is namelijk een inzending voor een wedstrijd waarbij je een iPhone, Apple Watch of PlayStation 4 kan winnen. De dakloze in kwestie, Yuri Zasorin, geloofde echter dat de twee hem oprecht wilden helpen.

In Rusland is de video intussen viraal gegaan, waarop de Fatkheev's de beelden van hun Instagram verwijderden. Ook de reacties zijn er niet naast. Van "wansmakelijk" tot "jullie hebben geen voeling met het echte leven".

Rijke man

In 2017 kwamen de twee influencers, die meer dan 181 000 volgers hebben op Insta, al eens in het nieuws. Toen gingen ze publiekelijk op zoek naar een "rijke man om te delen", omdat ze "alles samen deden". De twee staan vooral bekend als steenrijke diva's die continu verre vliegreizen maken en schaarsgeklede foto's posten.