De wijn-adventskalender van Aldi is er weer

Schermafbeelding 2020 11 10 Om 09 33 24
Lifestyle
Food
10-11-2020 09:36
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Als er één ding is waar we in de aanloop naar de feestdagen naar uitkijken, dan is het de adventskalender van Aldi. Dat is de beste variant die we ooit hebben gezien. De vakjes bevatten geen chocolaatjes, speelgoed of onzindingen. Nee, met deze adventskalender tel je met 24 verschillende flesjes wijn af tot kerst.

De wijnkalender maakt ieder jaar weer deel uit van het najaarsassortiment van Aldi. We zijn al jaren fan, maar in 2020 hebben we ‘m harder nodig dan ooit tevoren. Kerst belooft namelijk anders dan anders te worden en dat nieuws kunnen we maar op één manier verdragen: met behulp van wijn.

Met deze kalender mag je vanaf 1 december iedere dag een vakje openmaken. Achter elk deurtje zit een klein wijnflesje verstopt. Soms is dat een witte wijn, soms een rode. De ene keer een frisdroge Chardonnay, de andere keer een Bordeaux. Sommige varianten komen twee keer voor in de kalender, andere zijn uniek in zijn soort.

Je haalt dit vervroegde kerstcadeau voor een bedrag van 49,99 euro in huis. Kopen kan nu al via de webshop van de Nederlandse Aldi of vanaf 27 november in de Belgische winkels.