De sterkste gin ter wereld heeft een alcoholpercentage van 95%

Schermafbeelding 2020 11 11 Om 15 08 27
Lifestyle
Food
11-11-2020 18:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na dit bizarre jaar kunnen we allemaal wel een drankje gebruiken. Het liefst iets sterks, eigenlijk gewoon zo sterk mogelijk. Is de gemiddelde gin niet goed genoeg voor jou? Dan word je misschien blij van de alcoholische versnapering dat een bedrijf nu heeft gelanceerd. Het gaat om de sterkste gin ter wereld. En die komt net op tijd voor de feestdagen.

Het drankje in kwestie is de Anno Extreme 95 Gin. De naam verraadt het al een beetje, maar de gin bevat een alcoholpercentage van - schrik niet - 95 procent. Wil dat zeggen dat je alleen maar pure alcohol proeft? Nee. De fles bevat volgens The Sun een heleboel plantaardige ingrediënten die smaken als venkel, koriander, nootmuskaat en zoethout naar voren laten komen.

Het bedrijf dat de gin op de markt bracht, zegt er het volgende over: “Anno Extreme 95 Gin is ontwikkeld door wetenschappers met een voorliefde voor avontuur en die de grenzen van mogelijkheden willen verleggen. Het werd geproduceerd met één doel voor ogen: het creëren van de geest van alchemie.”

Klinkt veelbelovend!