PS4-game 'Ghost of Tsushima' heeft releasedatum te pakken

Ghost Of Tsushima Ps4
Technology
Games
05-03-2020 20:29
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De releasedatum van de langverwachte PS4-game 'Ghost of Tsushima' is eindelijk bekendgemaakt. Eerder werd al aangekondigd dat de game van Sony en Sucker Punch dit jaar in de zomer zou worden gelanceerd. Nu hebben we ook een specifieke datum: 26 juni.

In 'Ghost of Tsushima' speel je als de samoeraikrijger Jin Sakai, een van de laatste overlevenden van zijn clan. Een enorme Mongoolse invasievloot, aangevoerd door de meedogenloze generaal Khotun Khan, is op het Japanse eiland Tsushima aangemeerd en heeft al een groot deel van het eiland verwoest. Als een van de laatste samoerai is het jouw taak om de inwoners van het eiland te beschermen en je thuis terug te winnen, kostte wat het kost. Hoe je dat doet (met je katana, je pijl en boog of via stealth) is helemaal aan jou de keuze.

De releasedatum werd onthuld in de officiële Story trailer van de game, die je onderaan kan bekijken. Ook werden een Digital Deluxe Edition, Special Edition en Collector's Edition van de game aangekondigd die je vanaf vandaag kan pre-orderen.