De Red Bull Study Club maakt het studeren een pak gemakkelijker en leuker!

2019 Red Bull Study Club
News
School
08-01-2019 17:31
Geschreven door Carole Vink
Comment

Ben je het beu om achter je bureau te zitten of kan je je niet concentreren in die overvolle bib? Dan ken je de Red Bull Study Clubs nog niet! Rust en ontspanning verzekerd op deze unieke studeerplaatsen.

De 3 nachtclubs: Versuz (Hasselt), Cadran (Luik) en Moose Bar (Leuven) worden omgetoverd tot een comfortabele en ruime studeerlocatie die 24/24 toegankelijk is. Deze clubs staan bekend voor hun vette feestjes maar in de maand januari kan je hier in alle stilte komen studeren.

Voor de studenten worden er allerlei dingen voorzien die het studeren boosten. Zo wordt er Red Bull en healthy food aangeboden om je energiepijl hoog te houden en kan je tijdens de pauzes ontspannen met de activiteiten ter plaatse. Sprekers geven tips & tricks over studeren, stress en presteren onder druk. Je kan je lichaam wakker schudden met de Basic-Fit workouts of in de VR wereld stappen met de Samsung VR Experience. Dit zijn natuurlijk maar enkele voorbeelden van wat je allemaal kunt doen tijdens je studiepauze.

In de Versuz in Hasselt kan je terecht van 8 tot 10 januari. In de Cardan in Luik van 15 tot 17 januari. En ten slotte in de Moose Bar in Leuven van 21 tot 23 januari. Voor meer info over de Red Bull Study Club klik hier.

Een vruchtbare blok verzekerd ;-)