De Queen zoekt een social media manager!

2019 Elizabeth Ii Meghan
News
News
18-05-2019 10:38
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Heeft sociale media geen geheimen meer voor jou en ben je zot van de royals? Dan heeft de Britse Queen Elizabeth II misschien wel dé topjob voor jou! Ze is namelijk op zoek naar iemand die de nieuwe website van het paleis en de sociale media wil doen.

“Nieuwe manieren vinden om de koningin in de kijker te houden, zowel in Groot-Brittannië als op het wereldtoneel om de voordelen uit te spelen en de risico’s te beperken”, klinkt het op de website.“Je moet ervoor zorgen dat onze digitale kanalen de hele tijd de interesse opwekken en een heel verscheiden publiek aanspreken.”

Daar staat natuurlijk ook iets zeer mooi tegenover. Niet alleen mag je “werken voor een publiek van miljoenen mensen”, het loon en de voordelen die verbonden zijn aan de job zijn niet mis: je krijgt 30.000 pond (34.000 euro) per jaar, 33 vakantiedagen (officiële feestdagen inbegrepen), de koningin betaalt een bijdrage in je pensioensparen van 15 procent en je kan opleidingen volgen als je dat wil. Niet te vergeten: je krijgt gratis lunch.

Wie zich kandidaat wil stellen zal nog snel moeten zijn. Hier vind je meer info.