De nieuwste Nikes zijn ideaal voor sporters

Schermafbeelding 2019 07 29 Om 17 47 00
Lifestyle
Fashion
29-07-2019 17:48
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nike heeft weer een nieuw pareltje op de markt gebracht: de Nike Joyride. Deze sneaker sluit zich als de nieuwste gedeponeerde innovatie binnen het uitgebreide aanbod van kussenplatformen van het bedrijf aan bij Nike Air en Nike React.

De Joyride is vooral ideaal voor actievelingen. De schoenen zijn ontwikkeld om de benen tijdens het sporten licht te houden. In het product zit een gepersonaliseerde zoolervaring in licht materie, die zorgt voor een geweldige energieverdeling. Een beetje alsof je op bubbels loopt, zeg maar.

Een paar unieke elementen op een rij:

  • Nike Joyride is een gedeponeerd kussensysteem, uniek voor Nike, dat gebruik maakt van duizenden TPE-parels.
  • De parels zitten in afzonderlijke pods waardoor de foam in alle richtingen kan uitzetten, ook wel multidimensionele verplaatsing genoemd.
  • Het systeem creëert een dynamisch voetbed dat zich aanpast aan hoe jouw voet de grond raakt, en is voor iedereen uniek.
  • De verdeling van de pods is gebaseerd op de manier waarop de voet de grond raakt tijdens het lopen. De hielpod is groter om nog beter impact te absorberen, terwijl de pod aan de voorvoet een vlotte afrolbeweging stimuleert.

Vanaf 15 augustus is de schoen wereldwijd verkrijgbaar.

(Foto's: Nike)