De krachtige betekenis achter de tattoo van Camila Mendes

2018 Charles Melton Camila Mendes
Entertainment
Celebs
11-09-2019 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Camila Mendes heeft de woorden ‘To build a home’ op haar lichaam vereeuwigd staan en dat is niet zonder reden. De tekst heeft een speciale betekenis voor de ‘Riverdale’-ster. In Women’s Health doet ze haar verhaal.

Camila heeft duistere periodes meegemaakt in haar leven. Eén daarvan was toen ze op de universiteit zat. “Ik ben gedrogeerd door iemand die me seksueel misbruikt heeft”, aldus de actrice.

Maar dat is nog lang niet alles, want Camila heeft in haar jeugd nooit écht een thuis gehad. Voordat ze achttien was, was ze al meer dan twaalf keer verhuisd. “Een beetje traumatisch”, vertelt ze. “Je moet constant vaarwel zeggen tegen mensen en je wordt constant weggerukt van je identiteit. Als je een connectie maakt met een groep mensen, een omgeving en een huis, dan kan het destabiliserend zijn als je plotseling weg moet.”

Vanwege de dingen die Camila heeft meegemaakt, is het belangrijk voor haar om stabiliteit te vinden. De tattoo met de woorden ‘to build a home’ moeten haar daaraan herinneren.