De documentaire over Billie Eilish heeft een nieuwe trailer

2020 Billie Eilish
Entertainment
Celebs
03-02-2021 14:03
Geschreven door Karen Luiken
Comment

We weten natuurlijk allemaal wie Billie Eilish is. We weten hoe oud ze is, waar ze vandaan komt en hoe haar gouden keeltje klinkt. Maar wat weten we verder van de zangeres? Hoe bereidt ze zich voor op een album, hoe denkt ze over bepaalde dingen en wat doet ze tijdens een tour? Fans komen erachter in haar nieuwe documentaire 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry'. De eerste trailer daarvan verscheen een tijdje geleden al, nu is het tijd voor meer beelden.

De documentaire biedt een intieme kijk op het leven en de roem van Billie. Apple TV+, de dienst waar je het resultaat binnenkort kunt bekijken, omschrijft het werk als een 'coming-of-age verhaal over een singer-songwriter die transformeert in een wereldster. We zien Billie onderweg, op het podium, thuis met haar familie en terwijl ze haar nieuwe album schrijft, opneemt en uitbrengt.'

De échte Billie laten zien. Dat is waar het in de docu om draait. Billie Eilish: The World’s A Little Blurry' is vanaf 26 februari te zien op Apple TV+.