'Dark Side of Dimensions'-uitbreiding op weg naar Yu-Gi-Oh! Duel Links

Dark Side Of Dimensions Duel Links
Technology
Games
18-09-2019 14:09
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Naar jaarlijkse traditie heeft KONAMI een nieuwe wereld aangekondigd die binnenkort wordt toegevoegd aan de mobiele game Yu-Gi-Oh! Duel Links. Dit jaar mogen duelisten zich verwachten aan een wereld die gebaseerd is op de film 'Yu-Gi-Oh! The Dark Side of Dimensions'.

In tegenstelling tot voorgaande jaren, heeft KONAMI besloten om het dit jaar anders aan te pakken. Logischerwijs zou na de GX en 5DS-uitbreiding de wereld van Zexal volgen. Maar geheel verrassend lijkt die er nog niet te komen. In plaats daarvan zullen spelers zich kunnen wanen in de wereld van DSOS. De komst van DSOS betekent dat karakters als Yugo Muto, Kaiba Seto en Mokuba een nieuwe variant krijgen (met bijhorende nieuwe Skills en kaarten die kunnen worden vrijgespeeld) en dat de mysterieuze Aigami en Sera voor het eerst naar het spel komen.

Om de wereldwijde lancering van 'The Dark Side of Dimensions'-uitbreiding op 26 september te vieren, deelt spellenmaker KONAMI gratis gifts uit aan alle duelisten. Elke speler krijgt 1000 gems cadeau die hij/zij kan spenderen in de cardshop en 6 gratis Tickets die omgeruild kunnen worden voor kaarten. Let's duel!