Dance D-Vision verplaatst naar volgend jaar

Schermafbeelding 2021 05 25 Om 12 19 17
Entertainment
Festivals
25-05-2021 12:41
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Slecht nieuws voor mensen die hoopten deze zomer iedere week op een festival te kunnen staan. Ook al zien de vooruitzichten er steeds beter uit, er zijn nog steeds feestorganisaties die het zekere voor het onzekere nemen door een evenement nog een extra jaartje uit te stellen. Dance D-Vision is er daar één van.

“Tot onze grote spijt kondigen wij aan dat Dance D-Vision opnieuw een jaar uitgesteld wordt naar 5, 6 & 7 augustus 2022”, aldus de festivalorganisatie. “Ondanks de grote collectieve inspanningen die we hebben geleverd om onze wereldwijd bekende evenementensector te verdedigen, met de hoop dat dit een positieve verandering voor de zomer van 2021 teweeg zou brengen, moeten we de feiten onder ogen zien. Ook al treedt de festivalsector langzaam uit de schaduw, 10 Years Dance D-Vision zal nog even moeten wachten.”

Het team achter het feest geeft aan weinig communicatie of richtlijnen te hebben ontvangen voor het organiseren van een festival. Reden genoeg om het feestje pas door te laten gaan als alles weer zonder mondmaskers, social distancing en andere maatregelen kan.

Feestneuzen die al in het bezit zijn van een kaartje, krijgen een mailtje met meer informatie. Tickets zullen in ieder geval geldig blijven tot volgend jaar.