Dance D-Vision wordt een driedaags festival!

2019 Lil Kleine
Entertainment
Festivals
11-03-2019 11:58
Geschreven door Oona Platel
Comment

Niet een, niet twee maar drie dagen kan je dansen op het festivalterrein van Dance D-Vision! Het populaire festival in Zottegem gaat door op 2,3 en 4 augustus. Nieuw dit jaar: meerdere podia, een extra dag en de openingstijden van het festival worden verruimd.

De fantastische Lil Kleine staat zondag 4 augustus op het podium geprogrammeerd. De honderden artiesten die komen, worden vanaf nu wekelijks bekend gemaakt via de social media van Dance D-Vision.

Op vrijdag 2 augustus start het festival met een pre-party om 18u. Die party is exclusief voor kampeerders en buurtbewoners. Zaterdag gaat het feestje door van 12u tot 3u ’s nachts. Op zondag sluit het terrein om 23u.

‘The future is ours.’ is het thema dit jaar! Dance D-Vision wil een droomwereld creëren waar bezoekers hun zorgen kunnen vergeten! TAGMAG zal iets speciaal doen op het festival, maar wat dat is verklappen we nog niet!

Wil je dit festival zeker niet missen? Koop dan hier je tickets. BTW: in de eerste wave zit in elk ticket voor 30 euro aan drank- en eet tokens inbegrepen. Wees dus snel!