2018 Mammamia2
Entertainment
Movies

Daarom komt Meryl Streep weinig voor in tweede 'Mamma Mia!'

09-08-2018 20:09
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Ben jij al gaan kijken naar het langverwachte vervolg van ‘Mamma Mia!’? In 'Mamma Mia: Here We Go Again' keren we tien jaar na de gebeurtenissen uit de eerste film terug naar het begeerde Griekse eiland. Veel fans zaten natuurlijk te wachten op een fantastische Meryl Streep als Donna, maar wat blijkt? Zeer weinig Meryl Streep te zien in de sequel. Waarom??

De tweede film speelt zich voornamelijk af vóór de eerste film, meer bepaald hoe Donna (de rol van Meryl Streep in film 1) op het Grieke eiland terechtkwam en verliefd werd. Aangezien we hier in de tijd gaan, wordt ze dus ook gespeeld door een jongere actrice. De Britse actrice Lily James maakt natuurlijk wel veel goed, maar de magie van la Mamma Mia Meryl Streep mist wel.

"Het was zoeken naar het beste verhaal om te vertellen dat voor iedereen werkte. Dít was 'm." En dus kregen de liefhebbers Donna niet meer dan enkele minuten te zien. "Ik denk dat dit de mooiste en meest emotionele manier was om het verhaal te vertellen. Uiteraard is het allemaal besproken met iedereen en Meryl was erg blij met de verhaallijn." aldus de regisseur.