Daar gaat je geld: Primark lanceert duistere maar elegante collectie

2019 Primark Collectie
Lifestyle
Fashion
28-11-2019 07:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Zeg maar vast tegen je familie dat je dit jaar helaas niet in staat zal zijn om kerstcadeaus te kopen. Al je geld gaat namelijk op aan kleding. Primark heeft een nieuwe collectie gelanceerd en die bestaat uit allerlei items die je gewoon MOET hebben.

Het gaat om een limited edition herfst- en wintercollectie, een lijn van tien modieuze looks die romantiek en gothic op een eigentijdse manier samenbrengt. Denk aan een stijlvolle kanten jurk in combinatie met casual laarzen of een blazerjurk met een crop top.

Een motief dat je vaak terugziet in de collectie is het bloemenmotief. Verder bestaat de lijn uit allerlei verschillende soorten kledingstukken. Om maar een aantal voorbeelden te noemen: een elegante jurk met bijpassende blouse, een verfijnde chiffon blouse met strikkraag, een losse broek, chunky sneakers en een trenchcoat. Natuurlijk is het plaatje niet compleet zonder tal van verrassende accessoires zoals haarbanden, tasjes en schoudertassen.

Prijzen variëren van vijf tot vijftig euro. De Limited Edition collectie is verkrijgbaar in geselecteerde Primark-winkels.