CUTE: dit filmpje met worstelende katten in speelgoedring gaat viraal

Wrestling Cats
News
Viral
29-08-2019 02:22
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Wanneer je aan worstelen denkt, dan komen de woorden 'cute' en 'schattig' waarschijnlijk niet meteen in je op. Toch is dat exact de reactie die duizenden mensen al hebben achtergelaten op een filmpje dat momenteel viraal gaat op het internet.

Het filmpje is afkomstig van Facebook-gebruiker Ashley Ward die haar drie kittens (wat had je nu gedacht?) filmde met hun nieuwe speeltje, een miniatuur worstelring. Het filmpje toont twee witte kittens die aan het dollen zijn in de ring, terwijl een derde bruine kitten rustig haar beurt afwacht. Zodra 1 van de witte kittens als worstelkampioen uit het gevecht komt, besluit plots ook het derde katje in actie te komen om de overwinning van zijn soortgenoot af te snoepen.

Het schattige kattenfilmpje werd intussen al ruim 1 miljoen keer bekeken op Twitter en Facebook en leverde naar verwachting al heel wat reactie's op van vermaakte internet-gebruikers:

"Dit is pas worstelen!" schrijft iemand.

"Beter dan de echte worstelwedstrijden van tegenwoordig", reageert iemand anders.

"Dit is het meest hilarische ding dat ik vandaag al heb gezien. Bedankt om me te laten lachen", deelt een derde persoon.