Dit 'drankspel' is je ideale vrijdagavond besteding

2020 Alcohol Cocktail Shotje Shots Drank Drankje
Technology
Apps
27-10-2020 19:33
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het lijkt inmiddels jaren geleden dat je met een stel vrienden op de bank drankspelletjes zat te doen. Had je er geen in huis, dan pakte je je telefoon om er een te downloaden. Kijk jij ook reikhalzend uit naar de tijd waarin dit weer kan? Dan kun je maar beter goed voorbereid zijn. Tippie van ons: zet Confetti op je gsm, een applicatie die voorheen voornamelijk bekend was onder de naam Drikke.

Voor het spelletje heb je drie spelers nodig. Heb je die bij elkaar verzameld, dan krijg je de keuze tussen verschillende moeilijkheidsgraden en categorieën. Je kunt je kennis testen met behulp van een quiz, je kunt meer te weten komen over elkaars blunders en je kunt spannende challenges uitvoeren. Denk bij dat laatste bijvoorbeeld aan: 'wie als eerste een ei kapot slaat, wint.'

Bij iedere uitdaging krijg je de opdracht om één of meerdere keren met je handen te klappen. Dat kun je doen, maar je kunt het ook leuker maken met behulp van alcohol. En da's eigenlijk ook de bedoeling. Maar omdat de AppStore tegenwoordig geen drankspellen meer toestaat, hebben de makers van de app besloten het aantal slokken te vervangen door klappen. De boodschap is duidelijk, toch ;)!?