Comedy Central komt dit jaar met bijzondere ‘Roast’

2020 Gordon Roast
Entertainment
TV / streaming
24-11-2020 10:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Na voorgaande succesvolle edities met Gordon, Giel Beelen en Ali B zou Nederland zich rond deze tijd klaar moeten maken voor een nieuwe editie van de ‘Comedy Central Roast’. Maar helaas: het coronavirus zet ook hier een streep doorheen. In plaats van de klassieke roast komt de televisiezender nu met iets nieuws. De show focust zich dit keer niet op een persoon, maar op één van de meest bizarre jaren uit de moderne geschiedenis van de mens: 2020.

In ‘De Comedy Central Roast: Kater van 2020’ blikken vijf comedians uit België en Nederland met een kater terug op het gruweljaar waarin alles wat er mis kon gaan ook daadwerkelijk misging. We kregen te maken met lockdowns, geannuleerde evenementen, eenzame verjaardagsfeestjes, complottheorieën, afgelaste vakanties, faillissementen en heel veel meer.

‘De Comedy Central Roast: Kater van 2020’ is op vrijdag 1 januari om 20:00 uur te zien op Comedy Central in Nederland en België. De line-up van comedians wordt later bekendgemaakt. In aanloop naar de show zendt de zender iedere maandag- en vrijdagavond een ‘Roast’ uit. Aanstaande vrijdag 27 november is die van Charlie Sheen te zien. Daarop volgen de afleveringen met Giel Beelen, James Franco, Johnny de Mol, Donald Trump, Ali B, Alec Baldwin en Bruce Willis.