2018 Politie Police
News
Bizarre

Clown neemt wraak op ex-vriendin en doodt haar terwijl kinderen toekijken

15-05-2018 13:47
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Clown Kevin en jodelaar Dietwin hebben afgelopen zondagnacht een nachtmerrie aangericht. Kevin had een relatie met Caroline, maar omdat hij geen goede band had met haar kinderen, besloten ze uit elkaar te gaan. Een paar dagen later nam hij wraak. Op de meest helse manier die je kunt bedenken.

Samen met jodelaar Dietwin drong clown Kevin zondag het huis van Caroline en haar kinderen van 12, 15 en 17 jaar binnen. Caroline werd vermoord met een mes, haar kinderen moesten toekijken. Haar lichaam werd  in de garage van de woning gevonden, zo meldt HLN.

De zoon en twee dochters van Caroline werden door Kevin en zijn vriend vastgebonden op de bovenverdieping. Maar niet voordat ze bij hen ook allerlei verschrikkelijke dingen hadden gedaan. Mogelijk heeft het criminele duo alles op beeld gezet.

Na hun verschrikkelijke daad zou clown Kevin met een pistool op het dak van een flatgebouw zijn geklommen, waar hij live op Facebook een ongezien spelletje met de politie speelde.

De vader van de drie kinderen wil niet veel kwijt over het incident. “Het is te gruwelijk – zeker voor mijn kinderen. Alle aandacht en zorg gaan nu naar hen", zegt hij tegen HLN.