Chrissy Teigen neemt afscheid van Twitter

2020 Chrissy Teigen John Legend
Entertainment
Celebs
26-03-2021 06:00
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Wie nu op zoek gaat naar het Twitter-account van Chrissy Teigen, kan lang zoeken. De vrouw van John Legend heeft afscheid genomen van het social media-platform. Haar account is offline gehaald.

Chrissy verzamelde in de tien jaar dat ze op Twitter actief was, bijna 14 miljoen volgers. Ze was erg geliefd op het platform, tweette over van alles en was er zelfs erg open over de miskraam die ze afgelopen oktober kreeg. Ze ontving veel lof, maar was tegelijkertijd ook het doelwit van intimidatie. De overload aan commentaar heeft ervoor gezorgd dat ze geen behoefte meer heeft om haar privézaken te delen in tweets.

“De tijd is voor mij gekomen om afscheid te nemen”, schreef Chrissy afgelopen woensdag op Twitter. “Het heeft tegenwoordig geen positieve werking meer op mij, maar een negatieve. Ik denk dat dit het juiste moment is om te stoppen.”

Chrissy maakt duidelijk dat haar volgers tien jaar lang erg belangrijk voor haar zijn geweest. Ze beschouwt een groot deel daarvan zelfs als haar vrienden. Toch wegen de negatieve kanten nu zwaarder. “Mijn levensdoel is om mensen gelukkig te maken. De pijn die ik voel als ik dat niet doe, is te zwaar voor mij. Ik werd altijd het sterke meisje genoemd, maar dat ben ik niet.”