Chrissy Teigen doorbreekt stilte na miskraam

2020 Chrissy Teigen John Legend
Entertainment
Celebs
17-10-2020 17:01
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Chrissy Teigen heeft voor het eerst sinds haar miskraam weer iets gedeeld op social media. Nadat het even stil was op haar Instagram-account, is ze nu weer achter haar digitale pen geklommen. Ze laat haar volgers weten dat het goed met haar gaat.

“We zijn stil, maar het gaat goed. Ik hou zoveel van jullie”, zo luidt de boodschap van Chrissy. Bij die tekst deelt ze een aantal foto’s van een brief die haar man John Legend voor haar schreef. Daarin zegt hij onder meer dat hij ontzettend veel liefde voor Chrissy voelt. “We hebben samen de hoogste en laagste dieptepunten ervaren. Het is zo ontroerend om te zien hoe je onze kinderen hebt gedragen. (…) Onze liefde zal altijd blijven. Wij zullen nooit breken.”

Chrissy bracht haar volgers via social media op de hoogte van de miskraam. Ze werd in het ziekenhuis opgenomen na enkele complicaties en verloor niet veel later haar ongeboren kindje. “We zijn in shock. Dit is pijn die we nog nooit eerder gevoeld hebben. Zelfs na ontelbare bloedtransfusies konden we ons zoontje niet de vloeistoffen geven die hij nodig had om te overleven”, schreef ze toen.

Dit bericht bekijken op Instagram

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

Een bericht gedeeld door chrissy teigen (@chrissyteigen) op