Chris Pratt verklapt: "Iedereen keert terug in laatste Jurassic World"

Jurassic World
Entertainment
Movies
24-02-2020 20:27
Geschreven door Nico De Greef
Comment

We weten nu al een tijdje dat een derde Jurassic World-film in de maak is. Over de inhoud en wie er allemaal mee gaat spelen in de film, was tot nu toe nog maar bitter weinig bekend. Maar daar is nu, dankzij een bezoekje van Chris Pratt aan de talkshow van Ellen Degeneres, verandering in gekomen. In een interview met de talkshowhost heeft Chris namelijk verklapt wie er te zien zal zijn in de voorlopig laatste film van het Jurassic-universum.

"Ik mag er nog niks over zeggen, maar ik verklap het toch. Iedereen komt terug. De hele originele cast van Jurassic Park uit 1993. Dit wordt de endgame van de Jurassic-films, maar dan met dinosaurussen."

Chris Pratt vergelijkt 'Jurassic World 3' hier uiteraard met de superhelden-blockbuster 'Avengers: Endgame', een film die als climax diende voor een decennium aan superheldenavonturen die zich afspeelden in het Marvel Cinematic Universe. Een Jurassic-finale zonder de originele hoofdrolspelers Alan Grant (Neill), Ellie Sattler (Dern) en Ian Malcolm (Goldblum), zou dan ook geen ECHTE finale zijn. Andere terugkerende castleden zijn Bryce Dallas Howard, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith en Daniella Pineda.

'Jurassic World 3' wordt geregisseerd door Colin Trevorrow en draait vanaf juni 2021 in de bioscoop.

(Beeld: Universal Pictures)