2018 Kevin Chloe Temptation Island
Entertainment
TV / Netflix

Chloe en Kevin zijn geen setje meer

15-05-2018 19:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Het nieuwe ‘Temptation Island’-stelletje dat zo gelukkig leek in Thailand, is niet meer. Kevin en Chloe zijn uit elkaar. Dat heeft Chloe verteld in interview met Dag Allemaal.

Volgens de verleidster was zij degene die er een punt achter zette. “Hij bleef maar flirten met andere meisjes. Ik weet niet of hij me ook echt heeft bedrogen, maar alleen al uit zelfrespect moest ik me de sterkere persoon tonen.”

Maar behalve dat Chloe Kevin niet voor de volle 100% vertrouwde, was er nog een probleem: Joshua. De verleider waar Chloe na Temptation ook nog kort een relatie mee had. Schijnbaar zorgde hij voor flink wat spanning tussen de brunette en Kevin. Al was daar volgens Chloe helemaal geen reden voor. “Ik ben niet meer bevriend met Joshua op Facebook of op Instagram. Wij zien of horen elkaar nooit.”

Kevin heeft daarentegen nog wél contact met zijn ex Megan. Iets waar Chloe helemaal niets van begrijpt. "Mochten ze een kind hebben, dan zou ik daar alle begrip voor hebben. Maar nu... Dat contact hoeft toch niet meer?"