2019 Play Button Hair 2
Lifestyle
Fashion

Chinese kapper scheert 'play-button' in kapsel

08-01-2019 11:19
Geschreven door Carole Vink
Comment

Een Chinese blogger, Tian Xiu Bot, ging naar de kapper met de intentie om zijn haar te laten knippen zoals het model in een video. Wat hij niet op voorhand wist is dat zijn kapsel viraal ging.

De man pauzeerde de video op een beeld waarin het haar duidelijk zichtbaar was. Hij toonde het beeld aan de kapper en zij dat hij zijn haar geknipt wou hebben zoals het kapsel in het beeld. Wat hij niet wist is dat de play-button voor het hoofd van het model stond. De kapper vroeg nog of hij de driehoek ook moest knippen waarop de klant onwetend 'Ja' antwoordde.

Zo gezegd, zo gedaan. De Kapper begon aan zijn werk en scheerde mooi de play-button in het haar. Tian Xiu Bot postte het gepauzeerde beeld met het eindresultaat online wat onmiddellijk viraal ging. Het bericht werd duizenden keer geliked en gedeeld en kreeg immens veel reacties. De blogger kon er zelf heel goed mee lachen. "There are not so many rigorous hairdressers like this left", reageerde hij. Tian Xiu Bot liet weten dat hij zich ook veel zelfzekerder voelt met zijn nieuwe snit.