2018 Blogster Chinees
News
Bizarre

Chinese blogster doet oproep voor ‘gratis seks’, 3000 fans komen naar haar hotel

07-03-2018 10:19
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Een Chinese blogster dacht dat het een goed idee was om in een bericht gratis seks aan te bieden. “Wie komt me halen… seks… gratis… kamernummer 6316”, zo luidde haar oproep. Zo’n 3000 man klopte vervolgens bij de dame aan.

De blogster, Ye Mouyi genaamd, plaatse bij haar bericht ook een video waarin ze te zien was in haar bikini in haar hotelkamer van het Hilton Hotel in Sanya. Ze had waarschijnlijk niet verwacht dat er ook echt mensen op haar seks-oproep zouden reageren. Toch gebeurde dat. Zo’n 3000 mannelijke fans meldden zich volgens het AD telefonisch of persoonlijk bij de receptie van het hotel. Sommige fans gingen zelf op zoek naar het bewuste kamernummer.

Twee uur na de oproep belde het hotel de politie. Agenten wilden Ye Mouyi arresteren, maar ze was er al vandoor gegaan. Even daarna plaatste ze op Twitter dat ze ‘maar een grapje had gemaakt’. Ze is niet veel later alsnog aangehouden door de politie en krijgt een gevangenisstraf van 15 dagen en een geldboete van omgerekend 65 euro.