Chapeau! Rebel Wilson bereikt streefgewicht

2020 Rebel Wilson Selfie
Entertainment
Celebs
30-11-2020 08:35
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Rebel Wilson had zichzelf in 2020 één doel gegeven: een streefgewicht bereiken van 75 kilogram. Ruim een maand voor het nieuwe jaar aanbreekt, is ze zover. Dat laat de ‘Pitch Perfect’-ster weten op Instagram.

De actrice deelt een kiekje van een weegschaal, met daarop het magische getal van 74,6 kilogram. Ze is dus nog meer afgevallen dan waar ze op hoopte. “Ik heb mijn goal gehaald met nog een maand te gaan”, schrijft Rebel. “Ook al gaat het niet om het cijfer op de weegschaal. Het gaat om het hebben van een gezonde levensstijl. Ik had een meetbaar doel nodig en dat was om 75 kilo te wegen.”

De afvalrace van Rebel Wilson ging niet altijd over rozen. Ze heeft er keihard voor moeten werken. Ze sportte zes keer per week en paste haar voedingspatroon aan. “Voorheen at ik zo’n 3000 calorieën per dag. En omdat ik veel koolhydraten binnenkreeg, bleef ik honger houden. Ik ben geswitcht naar een eiwitrijk dieet, wat een uitdaging was omdat ik vroeger niet veel vlees at. Nu eet ik vis, zalm en kipfilet”, zei de actrice in een eerder interview.