CD Projekt Red toont 15 minuten gameplay van Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 Keanu Reeves
Technology
Games
01-09-2019 20:24
Geschreven door Nico De Greef
Comment

De Poolse spelontwikkelaar CD Projekt Red heeft de gameplay-demo vrijgegeven van hun opkomende action-adventure game Cyberpunk 2077. De demo werd eerder dit jaar al vertoond aan aanwezigen op verschillende gameconventies, maar was tot op heden nog niet online verschenen.

In de gameplaytrailer brengen we een bezoekje aan Pacifia, een vervallen toeristisch district dat voortdurend geplaagd wordt door oorlogen tussen de criminele bendes The Voodoo Boys en The Animals.

Pacifia is onderdeel van een enorme futuristische wereld genaamd Night City, waar macht, glamour en lichaamsmodificaties met elektronica de dagelijkse norm zijn. In Cyberpunk 2077 kruipen spelers dan ook in de huid van V, een cyborg-huurling die op zoek gaat naar een erg zeldzame implantaat die de sleutel vormt tot onsterfelijkheid.

De game komt met verschillende speelstijlen en laat spelers ook toe om hun eigen keuzes te maken waarmee ze het verdere verloop van het verhaal kunnen beïnvloeden. De keuze om al dan niet geweld te gebruiken om zichzelf uit een delicate situatie te redden, en met wie spelers besluiten om samen te werken, is belangrijker dan ooit.

Cyberpunk 2077 komt op 16 april uit voor PlayStation 4, Xbox One, pc en Google Stadia.