Caroline reageert op ruzie met de Meilandjes

2020 Meiland Familie
Entertainment
Celebs
19-10-2020 13:26
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

Caroline van Eerden, die in de eerste twee seizoenen van 'Chateau Meiland' te zien was, heeft gereageerd op een aantal uitspraken van de familie Meiland naar aanleiding van haar vertrek. De voormalige huisvriendin van de familie vertrok na twee seizoenen terug naar Nederland om even “tijd voor zichzelf” te nemen. Maar nu blijkt dat er wel wat meer aan de hand was.

In Martiens nieuwste biografie staat te lezen hoe Caroline slaande ruzie kreeg met Maxime, de dochter van Martien: “Toen werd het een soort vechten. Maar ja, als je zo’n vrouwtje vast hebt… Het is net iemand van 80. Die ga je echt niet op haar bek slaan, ook al haat je haar nog zo. Maar ze zette dus haar nagels in mijn arm, ik heb er nog littekens van. Ik had bloed. Schrammen. En tot overmaat van ramp zei ze: ‘Ik ga helemaal nergens heen, ik blijf.’ Ik zeg: ‘Als jij nou niet meteen oprot, dan tyf ik al jouw spullen naar beneden. Maar jij gaat nú weg’”, klinkt het bij Maxime.

Caroline vertrok terug naar Nederland en zweeg in alle talen over het voorval, tot nu...

Nu heeft ze haar moed bijeengeraapt en een statement geplaatst op haar Instagram: “Het is moeilijk om respectvol te zwijgen als je hoort en leest wat er allemaal gezegd wordt. Dit gaat over mij persoonlijk en raakt mij dan ook, er zijn altijd twee kanten van het verhaal. Ik kies ervoor om dit privé te houden en respectvol te blijven. Dat is mijn keuze en hier blijf ik bij. Ik wens de familie Meiland alle goeds toe, het leven draait om leren en hopelijk zelfreflectie. Ik richt mij op de toekomst.”