Cal gaat op missie in nieuwe trailer Star Wars Jedi: Fallen Order

Jedi Fallen Order Cals Mission Trailer
Technology
Games
26-09-2019 23:30
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Tijdens de E3-gameconventie eerder dit jaar werden Star Wars-fans getrakteerd op heel wat gameplaybeelden van Star Wars Jedi: Fallen Order. Ondertussen komt de release van de game van ontwikkelaar Respawn Entertainment steeds dichterbij en kunnen we over een zestal weken zelf aan de slag met het spel. Hoog tijd dus voor een nieuwe trailer!

In Jedi: Fallen Order speel je als als Cal Kestis, een Jedi Padawan die Order 66 heeft overleeft en opgejaagd wordt door de Inquisitors van de Empire.

Dankzij de nieuwe trailer die zopas werd vrijgegeven, komen we meer te weten over het verhaal van de singleplayer game en krijgen we zicht op enkele nieuwe flarden gameplay. De trailer opent met Cal die op de vlucht is voor de sinistere Second Sister. Wat volgt is de onthulling dat Cal op zoek is naar iets dat veel waarde heeft voor de Empire dat ook de Second Sister koste wat het kost in handen wil krijgen. Wat dat is, zullen we natuurlijk zelf moeten ontdekken wanneer we de game uitkomt.

Naast het bezoeken van verschillende planeten toont de trailer tot slot dat Cal het niet alleen tegen de Empire en diens bontgenoten zal moeten opnemen maar ook epische battles zal moeten voeren tegen bigger than life monstrositeiten.

Star Wars Jedi: Fallen Order komt uit op 15 november voor PlayStation 4, Xbox One en pc.