Bye Dusty! Sem heeft een nieuwe liefde

Sem
Entertainment
Celebs
07-06-2021 08:57
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Sem heeft Dusty ein-de-lijk aan de kant gezet. Na heel veel nachtelijke avontuurtjes, tranen en nog veel meer ruzies in ‘Ex On The Beach: Double Dutch’, is ze eindelijk weer gelukkig in de liefde. Ze heeft haar onbetrouwbare ex ingeruild voor een man die de naam Jason draagt.

Ze heeft het vanwege de opnames van EOTB een tijdje geheim moeten houden, maar nu de laatste aflevering van het seizoen is uitgezonden, mag Sem het eindelijk van de daken schreeuwen. Ze is verliefd. “You are the best thing i never planned”, schrijft ze bij een kiekje waarmee ze haar relatie Insta official maakt. Op het beeld is te zien hoe Sem en Jason verliefd naar elkaar kijken.

Dat het met Dusty niks zou worden, was natuurlijk allang duidelijk. De liefde bleek vooral van één kant te komen. Hoewel Dusty keer op keer met Imke het bed indook, bleef Sem bij hem terugkomen. “Elke keer zei hij tegen mij: ‘Je weet dat het in Nederland anders zit. Je weet toch dat ik je echt leuk vind?’ Aan die woorden bleef ik me vasthouden. Dat was ook de reden waarom ik me aan hem bleef vastklampen”, zei Sem daar onlangs nog over tegen Grazia.