Brussel krijgt een Belgische bierspa

Biersp
News
Bizarre
23-05-2020 12:49
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Baden in een jacuzzi vol met schuim? Er bestaat binnenkort iets veel beters dan dat. Brussel krijgt een Belgische bierspa waar je ondergedompeld wordt in de natuurlijke aroma’s van het lekkerste drankje ter wereld: pils.

Bij de bierspa kunnen gasten zich volgens het AD een uur lang ontspannen in een privé jacuzzi. Niet gevuld met warm water, zoals gebruikelijk, maar met blond bier. Terwijl de buitenkant van je lichaam zicht voedt met de vitaminen die in hop zitten, kun je je innerlijke zelf met behulp van een persoonlijke tapkraan voorzien van een biertje.

Behalve rustgevend is de bierspa volgens Benedict Biebuyck, het brein achter het nieuwe concept, ook erg gezond. “We geloven echt in deze manier van relaxen, en bier hoort bij het dna van België. Daarom willen we dit doen gebeuren. We gaan actief de voordelen promoten van de natuurlijke ingrediënten die in de houten jacuzzi zitten. Zelfs als je geen bier drinkt, dan zijn er nog de therapeutische aspecten om van te genieten”, aldus Biebuyck.

Mensen die enthousiast zijn, zullen nog even geduld moeten hebben. Het plan kan pas doorgaan als er genoeg geld wordt opgehaald met een crowdfunding.