Brrrr, Netflix komt met griezelig Halloween-aanbod

Download
Entertainment
Movies
14-09-2020 12:04
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Je staat er vanwege de zomerse temperaturen misschien niet bij stil, maar volgende maand is het alweer tijd voor Halloween. En waar vieren we dat beter dan bij Netflix? De streamingsdienst verwelkomt, speciaal voor het engste feest van het jaar, een aantal treats and tricks. Dit zijn de horrorfilms die je kunt verwachten:

#Alive

Oh Jun-U wordt wakker en ontdekt dat zijn familie zonder hem op vakantie is gegaan. Diezelfde ochtend breekt er een wereldwijd virus uit dat kannibalisme veroorzaakt. Wanneer zijn wifi-connectie het begeeft, kan Oh Jun-U enkel nog een boodschap van zijn vader beluisteren waarin die hem oproept om al het mogelijke te doen om in leven te blijven. Terwijl de hele wereld gek wordt en zombies onze planeet vernielen, blijft Jun-U zonder sociaal contact alleen achter in zijn appartement. Tot hij na 15 dagen merkt dat overbuurvrouw Kim Yu-Bin ook nog in leven is. Ze communiceren met behulp van handsignalen, vastbesloten om te ontsnappen uit het appartementencomplex dat volledig is overgenomen door zombies.

Nu beschikbaar op Netflix.

The Babysitter: Killer Queen

Twee jaar na het verslaan van een satanische cult onder leiding van zijn oppas Bee, wordt Cole nog steeds achtervolgd door de gruwelijke gebeurtenissen van die nacht. Sinds de verdwijning van Bee en haar vrienden, is er ook niemand meer die Cole gelooft. Met uitzondering van zijn buurmeisje Melanie, waar Cole tot over zijn oren verliefd op is. Zij overtuigt hem om mee te gaan naar een feestje aan een nabijgelegen meer. Wanneer er die nacht onverwachts oude vijanden opduiken moet Cole er wederom alles aan doen om te overleven.

Nu beschikbaar op Netflix.

The Paramedic

Door een tragisch ongeluk belandt Angel in een rolstoel en komt hij in een depressie terecht. Hij is niet meer in staat om zijn leven op te pakken en zint op wraak. Hij viseert de personen die volgens hem verantwoordelijk zijn voor het ongeval, met name de vrouw die hem verliet toen hij haar het meest nodig had...

Vanaf 16 september beschikbaar op Netflix.

Hubie Halloween

Hubie Dubois zorgt er elk jaar voor dat zijn stad op een veilige manier Halloween kan vieren. Dit jaar, met een ontsnapte crimineel en een nieuwe buurtbewoner, is Hubie extra op zijn hoede. Zodra er mensen beginnen te verdwijnen doet Hubie er alles aan om de politie en buurtbewoners ervan te overtuigen dat er gevaar op de loer ligt en hij de enige is die dit kan tegenhouden.

Vanaf 7 oktober beschikbaar op Netflix.

A Babysitter's Guide to Monster Hunting

Wanneer middelbare scholier Kelly Ferguson tijdens Halloween met tegenzin instemt om een avondje te babysitten op Jacob Zellman, wordt ze tegen alle verwachting in gerekruteerd door een internationale, geheime genootschap van babysitters. Hun missie: kinderen met speciale krachten beschermen tegen monsters. Om Jacob te beschermen moet Kelly samenwerken met Vice President Liz Lerue, techgenie Berna Vincent, creatief expert Cassie Zhen en toverdrankjes meester Curtis Critter. Samen moeten ze de Boogeyman, beter bekend als The Grand Guignol, de glamoureuze heks Peggy Drood en hun leger aan mysterieuze monsters verslaan.

Vanaf 14 oktober beschikbaar op Netflix.

Rebecca

Na een wervelende romance in Monte Carlo met de knappe weduwnaar Maxim de Winter, komt de pasgetrouwde jonge vrouw aan in Manderley, het imposante familielandgoed van haar nieuwe echtgenoot. Naïef en onervaren settelt ze voorzichtig in haar nieuwe leven. Maar al snel staat ze in de schaduw van Maxim’s eerste vrouw, de elegante Rebecca, wiens beklijvende erfenis in leven wordt gehouden door Manderley’s sinistere huishoudster Mrs. Danvers.

Vanaf 21 oktober beschikbaar op Netflix.

Cadaver

In de nasleep van een kernramp strijden Leonora, Jacob en hun dochter Alice om te overleven. Op een dag organiseert het lokale hotel een liefdadigheidsactie waarbij ze overlevenden van de ramp uitnodigen voor een theatervoorstelling inclusief maaltijd. Het uitgehongerde gezin heeft weinig andere opties en besluit om naar het hotel te gaan. Regisseur Mathias gebruikt het volledige hotel als toneel en geeft de aanwezigen maskers om hen te onderscheiden van de acteurs. Maar het toneelstuk neemt een bizarre wending wanneer sommige toeschouwers verdwijnen. De grens tussen realiteit en theater vervaagt snel wanneer ook Alice voor de ogen van Leo en Jacob verdwijnt. Er is geen twijfel meer mogelijk: er gebeuren verschrikkelijke dingen in het hotel van Mathias.

Vanaf 22 oktober beschikbaar op Netflix.

Nobody Sleeps in the Woods Tonight

Een groep tieners, verslaafd aan technologie, vertrekt naar een rehabilitatiekamp in het bos waar een sinistere kracht hen voor eeuwig offline wil houden.

Vanaf 28 oktober beschikbaar op Netflix.

His House

Na een schrijnende ontsnapping uit het door oorlog verscheurde Zuid-Soedan, heeft een jong vluchteling echtpaar moeite om zich aan te passen aan hun nieuwe leven in een klein Engels stadje waar het kwaad op de loer ligt.

Vanaf 30 oktober beschikbaar op Netflix.

Andere titels

Dat waren de films. Allemaal al gezien? Dan heeft Netflix ook nog een nieuwe collectie aan griezelige series:

  • Ratched - vanaf 18 september
  • Oktoberfest: Beer & Blood - vanaf 1 oktober
  • The Haunting of Bly Manor - vanaf 9 oktober
  • Unsolved Mysteries 2 - vanaf 19 oktober