Appen
Technology
Apps

Broer en zus matchen per ongeluk met elkaar op Tinder

28-11-2018 17:34
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Wie dacht dat er je niets genanters kon overkomen dan een slechte openingszin op dating-app Tinder heeft het mis, zo bewezen Kalynn en haar minderjarige broer Wes afgelopen weekend. De twee schrokken zich te pletter toen ze zaterdag plots een 'match' hadden met elkaar op Tinder, waarna Wes meteen naar Twitter trok om het voorval met de wereld te delen. "WTF, ik heb net een match gehad met mijn zus op Tinder!" schreef een geshockeerde Wes op Twitter, gevolgd door huilende emoji's. "Kan iemand me executeren, aub. Ik wil de elektrische stoel!"

Wes, die nog minderjarig is, deelde screenshots van de match en het korte Tinder-gesprek met zijn zus op Twitter. "Wat doe je in godsnaam op Tinder??? Je bent niet eens 18+!!" stuurde een even geshockeerde Kalynn naar haar jongere broer. "Jij swipete naar rechts op mijn foto!" verdedigde Wes zichzelf. "Jij deed het eerst, sicko!!" antwoordde Kalynn. "Ok, dit is zo vies. Ik ga mama bellen". "Ik heb haar al gebeld. Veel plezier in de jeugdinstelling!" grapte Kalynn.

Op sociale media reageren mensen ondertussen verdeeld. Sommigen zijn sceptisch en denken dat het gesprek 'opgezet spel' is, terwijl andere Twitteraars niet meer bijkomen van het lachen. Wat denk jij?


Enkele reactie's op Twitter: