Broederliefde bekroont jubileum met nieuw album

2021 Broederliefde
Entertainment
Music
26-02-2021 11:19
Geschreven door Karen Luiken
Comment

De tijd kan soms snel gaan. Dit jaar wordt alweer het tiende jaar van Broederliefde ingeluid. Een jubileum waar je u tegen zegt en waar best iets speciaals voor mag worden gedaan. En dat gebeurt ook: de Nederlandse rapgroep brengt vandaag een nieuw album uit.

De plaat heet ‘Medaille’ en verwijst naar een passie die de mannen met elkaar delen: voetbal. Het album staat vol met dansbare en vrolijke muziek. Er wordt gerapt over verschillende hoogte- en dieptepunten van tien jaar Broederliefde. Zie het als een ode aan het afgelopen decennium. Als een bekroning op hun werk, als een medaille die verschillende kanten kent.

“’Medaille’ geeft zonder twijfel de groei mee die we de afgelopen tien jaar als artiesten en als mens hebben meegemaakt”, aldus Broederliefde. “Het was een mooie rollercoaster, maar één ding is zeker: op naar de volgende tien jaar!”

Het album, waarop samenwerkingen staan met onder andere Frenna, Kevin, Jonna Fraser, Lijpe, Sevn Alias en Yade Lauren, is vanaf nu overal te beluisteren.