'Bridgerton'-hottie pakt hoofdrol in nieuwe film

2021 Bridgerton
Entertainment
Movies
17-02-2021 11:08
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Had je Netflix-gebruikers drie maanden geleden gevraagd wie Regé-Jean Page was, dan hadden ze je vragend aangekeken. Stel je die vraag nu, dan beginnen ze hoogstwaarschijnlijk spontaan te kwijlen. De knappe acteur is sinds zijn rol als de Duke of Hastings in 'Bridgerton' razend populair en een absolute lust voor het oog. Precies waarom we de aanstaande film ‘Dungeons & Dragons’ willen zien. Daar heeft hij volgens Vulture een hoofdrol in gescoord.

Het nieuwe project dat Regé-Jean gaat doen, lijkt in de verste verte niet op de rol die hij in ‘Bridgerton’ speelde. Hij gaat van een rokkenjager in een romantisch tijdperk naar een zwaardzwaaiend personage uit de middeleeuwen. Op de set van 'Dungeons & Dragons' vergezelt hij Chris Pine, Michelle Rodriguez en Justice Smith, die eerder al werden aangekondigd als castleden.

‘Dungeons & Dragons’ is een film die gebaseerd is op een rollenspel dat al meer dan 46 jaar bestaat. Het is ontstaan in de jaren 70 en werd in die tijd vooral gespeeld door studenten. Nu heeft het miljoenen fans wereldwijd en omvat de franchise zelfs videogames en livestream-entertainment op Twitch en YouTube.