Boze Liam Payne maakt ruzie met uitsmijters

2017 Liam Payne 2
Entertainment
Celebs
01-12-2019 17:39
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Liam Payne is afgelopen vrijdag betrokken geweest bij een ruzie, nadat een paar uitsmijters zijn minderjarige vriendinnetje Maya niet binnen wilden laten in een bar. Volgens TMZ, die beelden in handen heeft van het incident, werd de 1D-zanger daarbij zelfs tegen de grond gewerkt.

Liam was samen met Maya bij een bar in San Antonio toen het misging. Een getuige vertelt volgens TMZ dat het koppel naar binnen mocht, maar toen ze even naar buiten gingen en vervolgens opnieuw naar binnen wilden gaan, er niet meer in kwamen. Dat zou te maken hebben met Maya’s 19-jarige leeftijd.

In een video is te zien hoe een boze Liam een vies, wit shirt draagt. Hij probeert in contact te komen met een uitsmijter, maar wordt tegengehouden. Op een gegeven moment hoor je hem zeggen: “Don’t f***ing push me again. I swear to God I’ll lay your ass out.”

De zanger, die uiteindelijk zelf heeft besloten om de bar te verlaten, plaatste kort na het incident een bericht op Instagram. “Ik kijk ernaar uit om jullie in de rechtbank te zien”, schreef hij. De reactie is inmiddels verwijderd.