Bol.com verrast koopjesjagers met vroegtijdige Black Friday-deals

Webwinkel Bol Com
News
News
06-11-2019 14:41
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Koopjesjagers die nu al volop uitkijken naar Black Friday om de beste deals op de kop te tikken zullen blij zijn om te horen dat Bol.com dit jaar vroeger dan ooit met de koopjesperiode begint. Volgens Huub Vermeulen, grote baas bij Bol, werd de beslissing genomen om de grote drukte het hoofd te kunnen bieden.

Black Friday is de vrijdag na Thanksgiving waarop winkels in Amerika massaal met hoge kortingen in het rond strooien om het begin van de kerstinkopen in te luiden. Sinds enkele jaren is het fenomeen ook naar ons land overgewaaid en kunnen we in sommige gevallen zelfs tot 80 procent(!) besparen op koopjes.

Om de enorme drukte voor te blijven - iedereen wil immers zijn slag kunnen slaan op de dag waarop de hoogste kortingen worden gegeven - heeft men bij webwinkel Bol.com besloten om dit jaar Black Friday een week eerder te lanceren en om de koopjesperiode bovendien een hele week te laten duren. Dat wil zeggen dat koopjesjagers dit jaar al vanaf 22 november (tot en met 29 november) terecht kunnen bij Bol voor de mooiste aanbiedingen en beste deals.

Oké, Bol. You Win. Take our money!