Boitlyfe on Tour - nieuwe data

2020 Boitlyfe 2
Lifestyle
Things to do
26-03-2020 09:34
Geschreven door Laurane Berkein
Comment

Voor wie graag wilde feesten met onder andere Omdat het kan ft. Average Rob en Kestified hebben we goed nieuws. Boitlyfe on Tour heeft nieuwe namelijk data bekend gemaakt! Door het coronavirus konden de feestjes in Leuven en in Gent niet doorgaan, maar uitstel is geen afstel. In juni kan je samen met je vrienden én TAGMAG je benen weer losslaan op de dansvloer!

Boitlyfe on Tour | Leuven

Op donderdag 25 juni maken dj's Omdat het kan ft. Average Rob, Kestified, Amber Broos en Used Leuven onveilig. De exacte locatie wil Boitlyfe nog niet verklappen, maar hou zeker de Facebookpagina in de gaten!

Boitlyfe on Tour | Gent

Op dinsdag 30 juni kan je met dj's Omdat het kan ft. Average Rob, Flavour Drop, J.Roots & Hakimm en Used dansen in de Charlatan in Gent. Zet je maar snel op aanwezig op hun Facebookpagina om op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes!

Tickets

Had je al een ticket voor Boitlyfe Leuven? Geen paniek, je ticket van de eerste editie blijft dan gewoon geldig! Kan je niet aanwezig zijn op de nieuwe datum? Surf dan naar de refundpagina van Boitlyfe. Heb je nog geen ticket maar wil je graag mee boitten in Gent? Tickets zijn enkel verkrijgbaar aan de deur. Voor meer informatie kan je altijd een kijkje nemen op de website van Boitlyfe on Tour.