Bod van 43.000 euro op kipnugget van McDonald's

Schermafbeelding 2021 06 03 Om 16 51 49
Lifestyle
Food
03-06-2021 17:30
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Ja, de kipnuggets van McDonald's zijn heilig en daar geven we maar al te graag onze zuurverdiende centen aan uit. Maar 43.000 euro voor één goudbonkje? Da's wel erg veel. Toch is dat het bedrag dat iemand ergens op deze aardbol er voor over heeft.

De kipnugget in kwestie is natuurlijk geen normale kipnugget die je nu bij de McDonald’s zou kunnen halen. Nee, dit exemplaar lijkt sprekend op een Crewmate uit het videospel ‘Among Us’. Het stukje kip werd gevonden in een speciale maaltijddeal die ter ere van de band BTS werd verkocht. De gelukkige vinder besloot het ding niet op te eten, maar op eBay te zetten. En dat werpt zijn vruchten af. De persoon in kwestie krijgt tientallen biedingen binnen en heeft zelfs al een bod van 51.800 dollar ontvangen, oftewel 42.667 euro.

Wie er meer geld voor over heeft, kan nog een poging doen. De veiling op eBay staat volgens LadBible nog een paar dagen open. “Dit voedingsproduct heeft een gemiddelde houdbaarheid van ongeveer veertien dagen en wordt voor de vervaldatum geleverd”, zo staat bij de advertentie geschreven. “Het product wordt ingevroren en vervolgens luchtdicht afgesloten om de versheid te garanderen.”