2017 Bobbejaanland
Lifestyle
Things to do

Bobbejaanland gaat weer open en het is beter dan ooit

09-03-2018 14:14
Geschreven door Karen Luiken
Comment

Nog een paar weken wachten en dan gaat het nieuwe pretparkseizoen van start. De poorten van Bobbejaanland openen op 31 maart weer en er staan ons heel wat mooie dingen te wachten.

Laten we beginnen met de populaire attractie The Dreamcatcher, die compleet onder handen is genomen. Net zoals de Mount Mara krijgt deze achtbaan de toevoeging van VR. Het pretpark legt uit: “De graphics zijn nog beter geworden. Geluid reist met de bezoekers mee én er is een spelelement toegevoegd. Er zit snelheid in, maar ook hoogte en onverwachte bewegingen.” Bezoekers kiezen zelf of zij de VR-bril opzetten en zich laten meeslepen in het verhaal. Daarin worden ze getransformeerd tot adelaar die over de grillige bergen vliegt, naar indiaanse dorpen waar niets is wat het lijkt.

De tweede attractie die wordt aangepakt, is Cowbow Town. De pittoreske huizen in dit stadje worden gehuld in felle kleuren, terwijl ook de houtpartijen opnieuw gelakt worden. Met de toevoeging van een klim- en klauterparcours en een fotopunt, is Cowboy Town deze zomer helemaal klaar om haar 40ste verjaardag te vieren.

Terug van weggeweest is de gewaagde auto- en motorstuntshow Wicked Wheels. Spannende stunts in combinatie van special effects is waar bezoekers mee verrast worden. Tussen 14 juli en 24 augustus ontvangen Italiaanse stuntmannen twee tot drie keer per dag toeschouwers in hun arena. De show is gratis toegankelijk met een geldig dagticket of een abonnement voor Bobbejaanland.

En dan is er nog de speciale Halloween-editie van Bobbejaanland. Griezels uit je kindertijd, Mexicaanse calaveras en mutanten achtervolgen je van in het park tot in je slaap. Er zijn clowns, circus freaks, een nieuwe wandelroute en maar liefst zes spookhuizen. Moet je bijzijn!