Bizar: vrouw is verslaafd aan snot van anderen

2020 Neupeuteren
News
Bizarre
20-11-2020 10:13
Geschreven door Dieter Blarinckx
Comment

De 47-jarige Emma heeft een wel zeer bijzondere aandoening. Ze kampt al lang met overgewicht en de complicaties die dat met zich meebrengt. Zo is ze sinds enkele jaren verslaafd geworden aan het eten van snot van anderen. Ze eet haar eigen snot, maar soms vraagt ze ook aan haar vriendinnen of ze wat uit hun neus willen doneren aan haar. Dat resulteerde in het feit dat veel vrienden en kennissen haar in de steek lieten…

Al haar hele leven kampt Emma met gewichtsproblemen en rolde ze van het ene dieet in het andere. Ze ging vaak sporten, probeerde Weight Watchers, en ging naar een anonieme groep waar ze vertelde over haar eetproblemen en het issue rond het eten van snot.

Inmiddels gaat het veel beter met Emma en eet ze al meer dan tien jaar geen chocola en suiker meer. Ook drinkt ze geen alcohol meer. De sessies bij de anonieme groep werpen dus un vruchten af:

“Ik ben 37 kilo kwijtgeraakt en pas weer in een maatje 38. Wegen doe ik niet meer en dat geeft ontzettend veel rust. Ik hoef niet meer te luisteren naar de stemmen in mijn hoofd die zeggen dat ik iets moet eten."