Deurbellikker
News
Bizarre

Bizar: camera legt vast hoe man 3 uur lang aan deurbel likt

08-01-2019 23:32
Geschreven door Nico De Greef
Comment

Enkele agenten van de stad Salinas in de Amerikaanse staat Californië, kregen afgelopen dinsdag een wel heel bizarre oproep van een bezorgde inwoner.

Toen Sylvia Dungan, het slachtoffer en eigenaar van de woning, dinsdagochtend omstreeks 05:00 uur haar huis verliet en later weer terugkeerde, ontdekte ze op beelden (zie hieronder) van de beveiligingscamera dat een onbekende man 3 uur lang aan haar deurbel heeft staan likken. Haar kinderen waren op dat moment alleen thuis en nog aan het slapen.

Sylvia deelde haar bizarre verhaal met lokale TV-zender Kion546. "Niemand hoefde zo vroeg bij de voordeur te zijn. Dus ik dacht, wie moet dat zijn?"

Hoewel het natuurlijk vreemd is om een vreemde aan je deurbel te zien likken, kon Sylvia aan het eind van de dag concluderen dat er niets stuk werd gemaakt. "Ik dacht dat ik ondertussen al alles had gezien, maar dit spant toch echt wel de kroon", vult de vrouw aan. "Dit laat zien hoe belangrijk het is om je huis te laten beveiligen."

De deurbellikker werd ondertussen geïdentificeerd als de 33-jarige Roberto Daniel Arroyo. Een man die in het verleden al misdrijven heeft gepleegd. De autoriteiten zijn nog steeds op zoek naar hem.